Produkter for fransk desserter (2)

Château Cazeau Bordeaux Blanc Moelleux 2023 - Sød Hvitvin AOP Bordeaux Blanc Moelleux

Château Cazeau Bordeaux Blanc Moelleux 2023 - Sød Hvitvin AOP Bordeaux Blanc Moelleux

ORIGINE Vin Blanc Moelleux Le Château Cazeau har en fantastisk girondinsk chartreuse hvis opprinnelse går tilbake til 1500-tallet. Det ligger ideelt til i Gornac, langs en av de eldste veiene i Entre-Deux-Mers, bare noen kilometer øst for Sauveterre de Guyenne. Vinmarken på over 300 hektar, hvorav 7 er dedikert til produksjonen av denne Entre-Deux-Mers, nyter en eksepsjonell beliggenhet på leire-kalksteinsbakker som når opp til 110 meter over havet og hovedsakelig er vendt mot sør. Plantet rundt slottet, er vinrankene klokt fordelt mellom røde og hvite druesorter avhengig av terroir. Med en gjennomsnittsalder på 35 år, dyrkes de med omhu, på tradisjonelt vis og med respekt for miljøet. Den store kjelleren har alt av moderne utstyr (temperaturkontroll, pneumatiske presser, mikro-oksygenasjon) som er nødvendig for å lage store viner.
Tørkede Pølser

Tørkede Pølser

Håndverksproduksjon hjemme, fra Pyreneene, på gammeldags måte. Uten kjemiske konserveringsmidler (E ...), og uten allergener (uten laktose, uten gluten). Naturlige tarmer. Vi har et bredt og originalt utvalg med regionale temaer. Ekstra mager Béarnais-pølse 100% skinke (IGP-svin fra sørvest) Pølse fra Pyreneene 200g. Vår klassiker. Chorizo-pølse 200 g. Praktisk. Liten baskisk chorizo med paprika og Espelette-chili. Pølse med skiver av Bayonne-skinke. Pølse med valnøtter fra Périgord. Tyrefars (blanding av svin og okse) Italiensk pølse (mozzarella, basilikum, soltørket tomat)